Portalne dizalice

Bilo da su planirane od početka izgradnje ili naknadno, Demag portalne dizalice odgovoriće na sve izazove, bezobzira da li je upravljanje unutar ili van objekta. Mogu se koristiti u objektima gde nije predvidjeno ili dozvoljeno opterećenje noseće strukture objektak a polu-portalni kranovi neznatno opterećuju konstrukciju objekta, pa su pogodni za ugradnju. Portalni kranovi takođe mogu biti instalirani kao radno mesto ili za utovar-istovar i ispod mosnih kranova. Ovo potpuno intagrisano rešenje nudi dodatnu fleksibilnost i povećava produktivnost po kvadratnom metru.

Jednogredni polu-portalni kranovi
Demag polu-portalni kranovi su efikasna i ekonomična rešenja. Koriste se za opsluživanje radnih mesta i idealan su odgovor za dopunu i povećanje kapaciteta logističkih centara. Demag polu-portalni kranovi imaju nosivost do 12,5t i raspona najviše do 30m. Oni se najčešće koriste u proizvodnim halama, gde se postojeće kranske staze mogu iskoristiti. Druga strana krana se kreće po stazi montiranoj na podu.

Jednogredni portalni kranovi
Demag jednogredni portalni kranovi su konstrukciono slični jednogrednim polu-portalnim kranovima. Glavna razlika je u tome što se i jedna i druga strana krana kreće po stazi montiranoj na podu, kao rezultat nije potrebna ugradnja kranske staze na zidove objekta (hale). Portalni kranovi se mogu integrisati u postojećim proizvodnim postrojenjima. Nosivost jednogrednih portalnih kranova je do 12,5t i raspona do 30m. Ove dizalice se najčešće koriste za manipulaciju tereta na otvorenom prostoru.

Dvogredni polu-portalni kranovi
Tamo gde se zahteva manipulacija tereta do 50t na rasponu do 35m preporučije se ugradnja dvogrednog polu-portalnog krana. Ovaj tip dizalice se koristi na otvorenom i zatvorenom prostoru. Jedan kraj krana se montira na zid objekta ili hale. Ako se koristi radio kontrolna jedincia kao mobilni kontroler, kran se može koristiti za podizanje gabiritnog, dimenziono velikog i teškog tereta bezbedno i brzo.

Dvogredni portalni kranovi
Demag dvogredni portalni kranovi se najčešće koriste za manipulaciju teškog tereta na otvorenom prostoru. Sa nosivošću do 50t i raspona do 35m , ovi portalni kranovi su najveći u klasi Demag standardnih portalnih kranova. Opremljen pešačkom stazom i pristupnim merdevinama , Demag dvogredni portalni kranovi su potpuno nezavisan modul u interlogističkom okruženju.

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite dodatne informacije ili saradnju, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili
kontakt forme.

Scroll to Top