Opšte o kompaniji
TECON SISTEM D.O.O.

Kompanija Tecon Sistem se bavi inženjeringom, proizvodnjom, zastupanjem, distribucijom, prodajom i servisiranjem mašina i opreme, tehničkim konsaltingom, projektovanjem tehničkih sistema kao i specijalnim čišćenjem u industriji. Kroz saradnju sa vodećim evropskim proizvođačima pored prodaje i ugradnje opreme za upravljanje sistemima kretanja materijala u skladištima u mogućnosti smo da pružimo i usluge projektovanja svih vrsta skladištnih sistema.

Težište poslovanja vezano je za prodaju, proizvodnju i projektovanje, ali i za istraživanje i razvoj novih proizvoda i usluga, po čemu se značajno razlikujemo od konkurencije.

Posebno izdvajamo tri sektora u okviru kompanije
industrijske kranove, profesionalne mašine i sisteme za pranje vozila

Industrijski kranovi I specijalna industrijska oprema zahtevaju veliko znanje I iskustvo u projektovanju i proizvodnji koje naša kompanija poseduje, a uvek smo spremni da vas podržimo I kroz pružanje tehničkog konsaltinga tokom svih etapa od idejnog rešenja do realizacije.

Posebno izdvajamo saradnju u oblasti zajedničke proizvodnje, projektovanja i atestiranja opreme najvećeg svetskog proizvođača kranova i kranske opreme i komponenti “Demag Cranes and Components GMBH” iz Nemačke, kroz koju je smo od avgusta 2011 godine ostvarili mogućnost zastupanja ove korporacije kao 33. DEMAG agencija na svetu.

Generalni smo zastupnik i ovlašćeni za servisiranje i prodaju rezervnih delova kompanije “HBC Radiomatic”, svetskog lidera na polju daljinskog upravljanja.

Nasi inženjeri, koji poseduju dragoceno iskustvo u stanju su da projektuju, obave konsalting, nadzor i puštanje u rad, kao i atestiranje, svih novih i remontovanih tehničkih sistema. Radimo potpune rekonstrukcije i modernizaciju starih kranova a sposobni smo i da obavimo sve neophodne obuke i demonstracije za korisnika, kao i da ispratimo investitora u procesu implementacije, održavanja i servisiranja svih pomenutih sistema.

Bavimo se projektovanjem svih vrsta skladištnih sistema, prodajom i ugradnjom opreme kao i upravljanjem sistemima kretanja materijala u skladišnim sistemima.

Usluge koje pružamo su raznolike, ali kvalitetom i stručnošću pokušavamo da zadovoljimo sve tehničke zahteve naših korisnika.

Ponosni smo na sopstvenu proizvodnju i implementaciju sistema za pranje vozila kao i zastupstva inostranih firmi koje su vezane za oblast pranja vozila.

Nakon dugog niza godina iskustva u implementaciji i servisiranju sistema za pranje vozila razvili smo sistem samouslužne perionice, “Self Service” sistema za pranje vozila zajedno sa pratećim usisivačima, prilagođen lokalnom tržištu, visokog kvaliteta i pouzdanosti koji konstantno usavršavamo.

Velika mogućnost prilagođavanja i izrade po specijalnim zahtevima kupaca predstavlja dodatnu vrednost ovog sistema.

Kao potvrdu kvaliteta naših usluga imamo potpisan ugovor kroz koji smo ostvarili regionalnu ekskluzivnost i odgovornost u zastupanju, prodaji i servisiranju sa kompanijom Washtec GmbH, Nemačkog proizvođača mašina i opreme za pranje automobila, kamiona, tramvaja i vozova, lidera u ovom segmentu i najvećeg svetskog proizvođača opreme.

Zbog postojanja posebnih zahteva na projektima postali smo zastupnici i specijalizovanih firmi kao sto su CAT Pumps i Mosmatic, a ističemo i zastupstvo proizvoda Belgijskog proizvođača NERTA, evropskog lidera u proizvodnji beskontaktne hemije za pranje kamiona i automobila.

Zastupnici smo i ovlašćeni serviseri najvećih evropskih proizvođača mašina, opreme i hemijskih sredstava za industrijsko čIšćenje. Ponosni smo na sopstvenu proizvodnju industrijskih mašina za pranje visokim pritiskom i "Tecon vacuums" linijom usisivača specijalno prilagođenih lokalnom tržIštu.

Sva znanja u proizvodnji industrijskih kranova i samouslužnih perionica i iskustva u servisiranju uz široku mrežu dobavljača delova a pre svega duboko poznavanje tržišnih prilika, doprinela su razvoju proizvodnje i ponude više modela industrijskih mašina za pranje visokim pritiskom toplom i hladnom vodom sa elektro ili benzinskim motorima, pritiscima od 120 do 500 bar-a sa protocima od 15 do 30 litara, kombinovane ili sa posebnim dizel grejačima vode

Kao specijalnu liniju proizvoda nudimo i profesionalne usisivače pod brendom TECON VACUUMS, proizvedene i specijalno prilagođene lokalnom tržištu

Izdvajamo Nilfisk Alto-Wap čiji smo ekskluzivni zastupnik i serviser. Ova firma poznata je po visokopritisnim mašinama sa toplom i hladnom vodom, profesionalnim usisivačima, ekstrakcionim mašinama i mašinama za pranje i poliranje podova.

U ponudi imamo i usisivače Italijanskog proizvođača IPC Soteco, člana IPC grupacije, jednog od najvećih Evropskih proizvođača profesionalnih usisivača.

Zatupnici smo kompanije COLUMBUS GmbH iz Nemačke, koja je specijalizovani proizvođač mašina za pranje i čišćenje svih vrsta podova kao i najvećeg i najstarijeg Italijanskog proizvođača RCM.

Imamo i ostvarenu saradnju sa proizvođačima specijalnih pumpi sa ultra visokim pritiscima vode do 3000 bara, koje se koriste za specijalna čišćenja, peskiranje, hidrodemoliranje materijala i ispiranje delova u industriji a neki od njih su:

• Putzmeister-Dynajet – mašine od 300 do 2500 bara, mobilne i na prikolicama
• Hammelmann – pumpe do 3000 bara za hidrodemoliranje materijala i sečenje materijala
• Aquajet – roboti koji se koriste sa Hammelamnn pumpama, za proces čišćenja, peskiranja vodom i hidrodemoliranje.
• Teknox – Perači delova kapaciteta od 25Kg do 1000Kg i temperatura od 60 do 80 stepeni različitih veličina i specijalne namene

Posedujemo sertifikate ISO 9001, 14001 i 18001.

Naši partneri

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite dodatne informacije ili saradnju, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili
kontakt forme.

Scroll to Top