Profesionalne mašine

Zastupnici smo različitih proizvođača mašina, opreme i hemijskih sredstava za čišćenje i održavanje u privredi i industriji, a posebno izdvajamo sopstvenu proizvodnju industrijskih mašina za pranje pod visokim pritiskom, grejača vode i profesionalnih usisivača kao specijalnu liniju proizvoda pod brendom TECON VACUUMS, proizvedene i specijalno prilagođene lokalnom tržištu.

Linije proizvoda

Ekskluzivni smo zastupnik više kompanija u samom svetskom vrhu poznatih po proizvodima i profesionalnim mašinama za različitu primenu kod čišćenja i održavanja u privredi i industriji

Proizvodnja

Kompanija Tecon Sistem d.o.o. prepoznala je potrebu tržišta za industrijskim profesionalnim mašinama specijalizovanim za izvođenje određenih poslova, mašinama širokog opsega primene u većim sistemima, pogonima, fabrikama, firmama koje se bave profesionalnim čišćenjem i generalno industriji gde je akcenat stavljen na multifunkcionalne robusne mašine velike izdržljivosti i fleksibilnosti u radu, gde je imperativ visoka specijalizacija i ponuda opreme i dodataka najrazličitije namene.

Pomoću obučenog i specijalizovanog prodajno-projektnog kadra, uz već razvijenu servisnu mrežu i podršku, pokrenuli smo sopstvenu proizvodnju upravo industrijskih mašina koje zadovoljavaju ovakve potrebe. Sva znanja u proizvodnji industrijskih kranova i samouslužnih perionica i iskustva u servisiranju uz široku mrežu dobavljača delova a pre svega duboko poznavanje tržišnih prilika, doprinela su proizvodnji i ponudi više modela industrijskih mašina za pranje visokim pritiskom toplom i hladnom vodom pritiscima od 120 do 500 bar-a sa protocima od 15 do 30 litara.

Kako bi sve mašine iz ponude imale opciju pranja toplom vodom proizvedena je i posebna mašina za grejanje vode, takozvani „HOT BOX“ koja može da podrži visoki protok vode do 21L i bude dodatak mašinama za pranje visokim pritiskom, a tu su i kombinovane mašine kao i linija profesionalnih industrijskih usisivača. Pored osnovne namene ovih mašina, uz odgovarajuću dodatnu opremu, predviđene su da se koriste za sve vrste „mokrog“ peskiranja, specijalnih ispiranja, na primer u održavanju građevinskih mašina, ispiranja cevi i cevovoda ili odgušenja raznih kanala i odvoda.

Komapnija Tecon Sistem se specijalizovala tako da kupcu može, ne samo ponuditi adekvatan model mašine iz sopstvene proizvodnje, nego i pronaći i kreirati odgovarajuću specifikaciju mašine i opreme za određenu namenu u industriji, a obezbeđena je i garancija.

Servis

Servisna aktivnost je organizovana kao poseban deo firme Tecon Sistem. Obuhvata delatnosti montaže i održavanja u garantnom i van garantnom roku za svu opremu i mašine koje zastupamo, proizvodimo ili remontujemo u okviru delatnosti firme.

Servis

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite dodatne informacije ili saradnju, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili
kontakt forme.

Linije proizvoda

Ekskluzivni smo zastupnik više kompanija u samom svetskom vrhu poznatih po proizvodima i profesionalnim mašinama za različitu primenu kod čišćenja i održavanja u privredi i industriji

Scroll to Top