Linije
proizvoda

Zastupnik smo i serviser proizvoda kompanije NILFISK Alto-WAP poznate po visokopritisnim mašinama sa toplom i hladnom vodom, profesionalnim usisivačima, ekstrakcionim mašinama i mašinama za pranje i poliranje podova.

U ponudi imamo i usisivače Italijanskog proizvođača IPC Soteco, člana IPC grupacije, jednog od najvećih evropskih proizvođača profesionalnih usisivača.Zatupnici smo kompanije COLUMBUS GmbH iz Nemačke, koja je specijalizovani proizvođač mašina za pranje i čišćenje svih vrsta podova kao i najvećeg i najstarijeg Italijanskog proizvođača RCM.

U oblasti higijene možemo da pružimo uslugu u snabdevanju opremom, priborom i hemijskim sredstvima a kroz partnerstvo otvoreni smo za sve vrste saradnje u oblasti profesionalnog čišćenja.Širok spektar proizvoda i mogućnost prilagođavanja specifičnim zahtevima omogućava rešavanje gotovo svih problema korisnika.

Mašine visokog pritiska

U ponudi imamo Mašine za pranje visokim pritiskom renomiranih evropskih proizvođača hladnom i toplom vodom.
Saznaj više

Usisivači

Širok asortiman profesionalnih usisivača za mokro i suvo usisavanje, sa jednim ili dva motora, za razne klase prašine i rad u ATEX zonama.
Saznaj više

Mašine za podove

Visoko kvalitetne profesionalne mašine za čišćenje, pranje i poliranje tvrdih podnih obloga, za čišćenje mekih podnih obloga kao i ekstracione mašine.
Saznaj više

Tecon industrijske mašine

Komapnija Tecon Sistem se specijalizovala tako da kupcu može, ne samo ponuditi adekvatan model mašine iz sopstvene proizvodnje, nego i pronaći i kreirati odgovarajuću specifikaciju ...
Saznaj više

Specijalna namena

Nakon više od 25 godina iskustva u radu sa specijalizovanim mašinama za pranje visokim pritiskom namenjenim za rad u teškim uslovima industrije, vremenom kroz interakciju ...
Saznaj više

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite dodatne informacije ili saradnju, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili
kontakt forme.

Scroll to Top