Industrijski
kranovi

Više od 15 godina uspešne saradnje firme Tecon Sistem i Demag na velikom broju projekata u zemlji i inostranstvu, su garant kontinualnog razvoja kvaliteta proizvoda i usluga, koje Tecon Sistem nudi u oblasti vertikalnog transporta. Zajedno stojimo iza tehnološki izvanrednih proizvoda, liderstva i inovacije.

Jedan od ključnih elemenata našeg poslovanja pored proizvodnje je širok spektar usluga, od instalacije i održavanja do kompletnih remonta.

Naša vizija je tehnički inovativno, investiciono optimalno, rešenje transportnih problema u svim oblastima industrije.

Naša misija da svojom stručnošću i dugogodišnjim iskustvom pomognemo investitorima
da transportne probleme vide isključivo kao izbor izazovnih rešenja.

Linije proizvoda

Efikasna rešenja vertikalnog transporta

Proizvodnja

Nakon više od 15 godina iskustva u proizvodnji i projektovanju transportnih sistema uz saradnju sa kompanijom Demag, u mogućnosti smo da ponudimo najrazličitija rešenja kreirana po meri vaših potreba. Kao domaći proizvođač obezbeđujemo najviši nivo kontrole kvaliteta, flaksibilnost i kratke rokove isporuke čemu u prilog govori veliki broj uspešnih projekata iza nas, uz najviše reference iz sveta industrije u našoj zemlji i regionu.

Projektovanje i konsalting
iz oblasti vertikalnog transporta

Sve vrste mašinskih i projekata automatizacije – od kompletnih rešenja čelične podkonstrukcije za fabrike, opreme za horizontalni i vertikalni transport, specijalnih transportnih rešenja u svim oblastima industrije, automatizacije postojeće opreme, do izrade novih rešenja automatizacije u industriji.

Servis

Vršimo servis svih vrsta kranova i opreme za vertikalni transport. Osim Demag kranova, vrši se i servis kranova svih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača – ABUS, STAHL, SWF Krantechnik, CONE Cranes, kao i kranova domaćih proizvođača – LOLA, Bratstvo Subotica, Metalna Maribor.

Servis

Remont

Vršimo remont svih vrsta kranova i opreme za vertikalni transport. Osim Demag kranova, vrši se i remont kranovi svih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača – ABUS, STAHL, SWF Krantechnik, CONE Cranes, kao i kranova domaćih proizvođača – LOLA, Bratstvo Subotica, Metalna Maribor.

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite dodatne informacije ili saradnju, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili
kontakt forme.

Linije proizvoda

Efikasna rešenja vertikalnog transporta

Demag je jedan od vodećih proizvođača industrijskih kranova, kranskih komponenti i lučkih kranova.

Scroll to Top