Portfolio

Description.

Mašine visokog pritiska

U ponudi imamo Mašine za pranje visokim pritiskom renomiranih evropskih proizvođača hladnom i toplom vodom.

Usisivači

Širok asortiman profesionalnih usisivača za mokro i suvo usisavanje, sa jednim ili dva motora, za razne klase prašine i rad u ATEX zonama.

Mašine za podove

Visoko kvalitetne profesionalne mašine za čišćenje, pranje i poliranje tvrdih podnih obloga, za čišćenje mekih podnih obloga kao i ekstracione mašine.

Tecon industrijske mašine

Komapnija Tecon Sistem se specijalizovala tako da kupcu može, ne samo ponuditi adekvatan model mašine iz sopstvene proizvodnje, nego i pronaći i kreirati odgovarajuću specifikaciju mašine i opreme za određenu namenu.

Specijalna namena

Nakon više od 25 godina iskustva u radu sa specijalizovanim mašinama za pranje visokim pritiskom namenjenim za rad u teškim uslovima industrije, vremenom kroz interakciju sa kupcima tj. korisnicima kreirali smo ponudu i individualna rešenja za upotrebu mašina u najrazličitije svrhe. Shodno tome, u ponudi uz mašine nudimo i opremu za široku lepezu primena.

Električne užetne dizalice

Demagove užetne dizalice su više od 100 godina pojam kvaliteta i pouzdanosti. Sa novom serijom DMR dizalica ta tradicija se nastavlja.

KBK transportni sistemi

KBK sistemi su efikasano i pouzdano rešenje za konstruisanje visećeh jednošinih (monorejl) dizalica i visećih kranova. KBK sisitemi omogućavaju najširi opseg mogućnosti kada je reč o manipulaciji tereta.

Konzolne dizalice

Svuda gde je neophodno da se tereti pokreću direktno na radnom mestu ove dizalice su pravi izbor.

Portalne dizalice

Demag portalne dizalice su pogodne za širok spektar primene i opterećenja. Oni doprinose smanjenju troškova i postižu optimalnu iskorišćenosti postojećeg prostora.

Scroll to Top